16 Mart 2015

Bebeci Bebe Market

Bebeci market dünyası 2013 yılında fiziksel bir mağaza olarak faaliyete geçmiş ve 2014 yılında ise bebecimarket.com' u kurarak kaliteli ürün kaliteli hizmet prensibinden vazgeçmeden en uygun fiyatı sunmayı ilke edinen internet üzerinden ailelerin ihtiyaç duydukları bebek malzemeleri ve bebek bakımında ihtiyaç duyulan tüm ürünlerin hızlı, pratik ve uygun koşullarda teminini yenilenen içeriği ve teknik özellikleri ile anne ve anne adaylarına büyük kolaylık getiriyor. 


Bebeci market, annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 7 yaşına kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı kurumsal bir şirkettir. Bebeci dünyası reyonlarında 0 ile 7 yaş arasında çeşitli bölüm, kategori ve servisleri oluşturan, anne bebek sağlığı ve ürünlerini kolaylıkla temin edebilirsiniz. Müşteri memnuniyetini her zaman kendi çıkarlarının önünde tutan Bebeci market kaliteli,dürüst ve güvenilir hizmet vermektedir.

2 yorum:

Bi kahve ya da yarım.. (..Dino and Mathi..) dedi ki...

Canım arkadaşım..Bizimkiler büyümüş olsa da gelişmeleri sayende takip ediyor olacağım. Geçmişe yönelik değerli bilgilerinden de nemalandım açıkcası.Keyifle takibindeyim.Ben de blog camiasına giriş yapmaya gecikmeli de olsa karar verdim. Burada da artık beraberiz. U|mutlu Haftalar olsun.. Sevgiyle.. http://bikahveyadayarim.blogspot.com.tr/

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Sevgili Meliscim hoşgeldin sefa getirdin.