17 Şubat 2014

KANADA GÖÇMENLİK İÇİN UZMAN KURULUŞ YENİ BİR HAYAT


Her yıl dünyanın en yaşanılabilir ülkeleri listesinde yer alıyor Kanada. Her yılda Kanada göçmenlik programı altında dünyanın dört bir tarafından insanlara kapılarını açıyor. Yeni Bir Hayat yurtdışı yaşam merkezi Kanada göçmenlik başvurularında uzman bir kuruluş. Birbirinden farklı göçmenlik programları arasında sizin için en uygun olanını seçiyorlar ve Kanada göçmenlik bakanlığının belirlediği standartlarda bir başvuru dosyasını sizinle birlikte hazırlıyorlar. Kendi web siteleri olan www.yenibirhayat.com.tr bu konu hakkında detaylı bilgiler yer alıyor.


Kanada aynı zamanda yurtdışı dil okulları denildiğinde de akla ilk gelen ülkelerden birisi. Özellikle Toronto ve Vancouver’de çok kaliteli bir dil eğitimini özellikle İngiltere’ye kıyasla çok daha ekonomik rakamlarla almak mümkün. Eğer göçmenlik başvuru yapmak için gereken kriterlere sahip değilseniz öncelikle Kanada’ya dil eğitimi için gitmek de başvurulan bir yöntem. Dil eğitiminiz sonrasında süreli bir çalışma izni alıyorsunuz. Eğer bu fırsatı iyi değerlendirir ve iyi bir iş bulabilirseniz sonrasında geçici çalışma izninizi uzatarak daimi çalışma iznine çevirme imkanınız var.


Yurtdışı üniversite eğitimi aracılığı ile Kanada’ya göçmen olarak gitmek de mümkün. Dil okulları seçeneğinde olduğu gibi üniversite eğitiminiz sonrasında geçici çalışma izni aracılığı ile Kanada iş dünyasına adım atıyor, sonrasında ise göçmenlik başvurusu yapabiliyorsunuz.

Kanada’ya göçmen olarak yerleştikten 3 yıl sonra Kanada vatandaşı olarak Kanada pasaportu sahibi oluyorsunuz. Dünyanın hemen hemen bütün ülkelerine vizesiz rahatlıkla seyahat etmek demek olan Kanada pasaportu eşsiz bir ayrıcalık. 

3 yorum:

VuslaT dedi ki...

Yaşım genç olaydı hiç kaçırmazdım bu aklımla..Memleketimi çok sevsem de iş ve okul imkanları ve vahşi doğasını severim Kanadanın.. Güzel bir bilgiydi. Teşekkürler. Sevgilerimle.

ayca dedi ki...

Ben universite-master vasitasiyla Kanada'ya gelip calisma vizesi aldim. 5 yildir Kanada'dayim (Su anda Calgary). Bilgi almak isteyene yardimci olabilirim.

gooogoook dedi ki...

Ülkemizde olanlardan sonra insanın aklından geçmiyor değil, güzel bir paylaşım gerçekten. Teşekkürler.