24 Nisan 2013

Düğün.com'un Dayanılmaz Hafifliği


Modern Psikolojinin Vadettikleri

Modern hayatın günümüz dünyasına yansıyan olumlu ve olumsuz dinamiklerini değerlendirdiğimizde mutsuzluğun dalga dalga yayılmasının pek çok sebebini bulabiliriz. Bakın Dalai Lama bunun için ne diyor: “Eğer içsel niteliğe, sakin, dingin bir ruha ve içinizde belirli bir dengeye sahipseniz, dışsal olanaklarınız eksik olsa bile mutlu ve neşeli bir hayat yaşamanız mümkündür." Hepimiz hayatımız boyunca mutluluğun sırrını arayıp dururuz. Modern psikolojinin bu konudaki tavsiyelerine kulak verdiğimizde karşımıza şu 5 öncül çıkar.

1-)Değişime açık olmak

2-) Hayata pozitif bakmak

3-) Yaşamın amacını aramak

4-) Mutsuzluğun nedenlerini bulmak

5-) Müziğin ruhuna kapılmak

Kalp Dostu Evlilik

Son dönem bilimsel araştırmalar gösteriyor ki bireyi mutlu eden faktörler arasında artık “evlilik” de yer alıyor. Evli insanların olmayanlara göre çok daha huzurlu ve mutlu oldukları ve hatta evliliğin kalbe de iyi geldiği bildirildi. Yeni bir araştırmayla, bypass ameliyatı geçiren kişilerin, eğer mutlu bir evlilikleri varsa, evli olmayanlara göre üç kat daha uzun yaşadıkları ortaya çıktı. Öte yandan yaşadığımız bilişim çağının nimetlerinden faydalanmanın insanın mutluluğuna yaptığı katkıyı da göz ardı etmemek lazım. Tüm gün kentin karmaşık dokusundan, iş stresinden, trafikten bezdikten sonra her bir işimizi teknolojiyi kullanarak yapmıyor muyuz? İnternetin bize sunduğu olanakları sömürüp zaman, enerji ve ekonomik tasarruf sağlayarak kendimize daha çok zaman ayırmak bu yolla mutlu olmak istemiyor muyuz?

Düğün.com İş Başında!

Evlilik gibi geleneksel bir konuda bile Dugun.com gelinlikten düğün mekanlarına her şeyle ilgili bilgi sahibi olmanızı kolaylaştırıyor. Bu internet portalı sayesinde kapı kapı gezmek yerine firmalarla iletişim kurup randevu ve fiyat teklifi istiyorsunuz. Düğün hazırlığı kadar telaşlı ve yorucu bir süreci sinirlerinizi hiç bozmadan, günlük hayatınızı aksatmadan, sakince tamamlıyorsunuz. Düğün davetiyesi (http://dugun.com/dugun-davetiyesi?utm_source=bumad) ile ilgili fikir mi edinmek istiyorsunuz, rehber yazıları okuyarak trendleri öğreniyorsunuz. Seçim mi yapacaksınız bütün düğün davetiyesi modelleri (http://dugun.com/dugun-davetiyesi/butun-modeller/16?utm-source=bumad) elinizin altında. Kararınızı verdiniz ve gözünüze kestirdikleriniz mi var, şehrinize göre derlenmiş düğün davetiyesi firmaları (http://dugun.com/dugun-davetiyesi/istanbul?utm-source=bumad) kriterlerinize uygun fiyat teklifi göndermek için sizi bekliyor. İşte tüm hafta sonunuzu bu iş için ayıracağınıza keyifli pazar kahvaltılarını uzun tutarak kendinizi mutlu etmenin en teknolojik yolu. Dugun.com gelinlikten düğün fotoğrafınıza kadar aklınıza gelecek her detayda yanınızda.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok: